Sportovní klub Panteři Kladno z.s. Badminton

Soustředění Pro zájemce o členství Tréninky, příspěvky Turnaje, akce Naše výsledky Dokumenty O klubu a členech

Internationaler Chiemsee Cup 2023

Marek

8.8.2023

Výsledky Marka a Petra ve dvouhře - skupina A, skupina C, pavouk a ve čtyřhře - skupina, pavouk.

O uplynulém víkendu se Marek Schoř a Petr Svoboda zúčastnili turnaje Internationaler Chiemsee Cup. Na břehu Chiemského jezera se v sobotu hrály smíšené čtyřhry a dvouhry. V neděli pak byly na programu čtyřhry. Hrálo se skupinovým systémem s následným postupem prvních dvou z každé skupiny do vyřazovací fáze turnaje.

Marek za skupiny postoupil z druhého místa, když nejdříve porazil Německého hráče a následně nestačil na Indického hráče. Petr svou skupinu vyhrál, když oba své soupeře porazil, i když ve druhém utkání to bylo hodně napínavé. Do osmifinále dostali oba Kladenští hráči Německé soupeře (což byl v záplavě Asijských hráčů skoro zázrak), se kterými si oba zdárně poradili ve dvou setech. Ve čtvrtfinále došlo na vzájemný zápas, kde byl tentokrát šťastnější Marek. V semifinále však jeho cesta pavoukem skončila na raketě dalšího z domácích hráčů. Ve dvouhře rozhodně nečekané, o to více báječné, 3.místo.

V neděli Marek s Petrem hned na úvod prohráli ve třech setech s vítězem sobotních dvouher a jeho kolegou. Pak ale proti dalšímu Německému páru s Asijskými kořeny vyhráli a zajistili si postup do další fáze turnaje. V osmifinále ve třech setech otočili zápas proti Markově přemožiteli ze sobotního semifinále se svým parťákem. Ve čtvrtfinále už ale nestačili na rychle hrající Indický pár a s turnajem se rozloučili pátým místem.

Partneři, odkazy