Sportovní klub Panteři Kladno z.s. Badminton

Soustředění Pro zájemce o členství Tréninky, příspěvky Turnaje, akce Naše výsledky Dokumenty O klubu a členech

První trénink v sezóně 22/23

Jarda

29.8.2022

Nemilou zprávu o konci prázdnin střídá zpráva milá, o začátku další sezóny v klubu SK Panteři Kladno.

Nejprve jedna zpráva pro všechny (info k tréninkům najdete o trochu níže) - náš klub navázal spolupráci se společností ICS (Můj Club).
Pokud navšívíte "klubové tržiště" na MujClub.cz a zaregistrujete se, můžete nakupovat různé zboží od sportovních pomůcek, přes oblečení a kancelářské potřeby až po masáže s velmi zajímavými slevami.
Bez registrace slevy uplatňovat nelze.
Registrací a případným nákupem navíc podpoříte náš klub, který získá finanční odměnu.

A dále zpráva pro děti a mládež, kteří s námi chodí, nebo chtějí chodit na tréninky do tělocvičny u průmyslovky.

V nadcházející sezóně budou tréninky v úterý a ve čtvrtek, vždy od 15:30 do 17:00. Hned z kraje září vás ještě necháme oddychnout a první trénink bude až v úterý 6.9. .

Těšíme se na vás v tělocvičně SPŠ a VOŠ Kladno, Jana Palacha 1840 - tuto sezónu již od začátku s pěkným povrchem a namalovanými čárami :-)

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte ozvat emailem, telefonem, či osobně.

Zatím neoficiálně avizujeme, že koncem září/začátkem října proběhne těsně po některém z tréninků Členská schůze - kromě oficialit bychom se také rádi viděli s rodiči hromadně naživo.

K závěru bychom rádi zdůraznili, že běží nábor nových členů - v blízké době budeme oslovovat kladenské školy, ale pokud byste věděli o nějakém zájemci o badmintonové tréninky, nebo např. o místě, kde bychom mohli vyvěsit naši reklamu (placené i neplacené plochy), budeme rádi, když nám s náborem trochu pomůžete. Třeba i jen dobrým tipem.

Ať vše kolem začátku školního roku proběhne hladce

Partneři, odkazy